Tazscapes Inc Landscaping – West Hillhurst

WEST HILLHURST LANDSCAPING TRANSFORMATION VIDEO


With a small area between their home and detached garage, the clients of this West Hillhurst home in Calgary were unsure of how to maximize their backyard space.

TazscapesInc proposed a two-level composite deck concept, which featured a built-in outdoor kitchen so his clients can have defined areas for eating, dining and lounging. Matching stonework on the custom outdoor kitchen and fireplace made a visual connection while the granite counter and bar tops were an elegant compliment to the stonework.

The addition of a cedar pergola above the dining area along with the privacy screen above the outdoor kitchen created an intimate private area for family and friends to enjoy the perfect outdoor oasis.

WEST HILLHURST LANDSCAPING TRANSFORMATION FINAL PHOTOS


Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

(Click on dots to see next image)

WEST HILLHURST LANDSCAPING TRANSFORMATION BEFORE PHOTOS


Loading image... Loading image...