Tazscapes Inc Landscaping – Watermark

WATERMARK LANDSCAPING TRANSFORMATION VIDEO


A major grade change between the neighbour and the client’s yard, opportunities were there for a feature area.

Taz proposed to utilize natural stone retaining walls with steps up to a destination point – a firepit patio that opens to panoramic mountain views.

By pushing the hill back, a paving stone patio below marked by a bold pergola defines the lounging space while allowing a nice flow pathway to the front driveway, as well as to the back door.

WATERMARK LANDSCAPING TRANSFORMATION FINAL PHOTOS


tazscapes-landscaping-calgary-watermark1
tazscapes-landscaping-calgary-watermark2
tazscapes-landscaping-calgary-watermark3
tazscapes-landscaping-calgary-watermark4
tazscapes-landscaping-calgary-watermark5
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

(Click on dots to see next image)

WATERMARK LANDSCAPING TRANSFORMATION BEFORE PHOTOS


tazscapes-landscaping-calgary-watermark-before2
tazscapes-landscaping-calgary-watermark-before1
Loading image... Loading image...